شنبه 14 تير 1399   19:30:46
تازه ها و رویدادهاتازه ها و رویدادها
در جوار حرم كريمه اهل بيت (س) و با حضور مسئولان دانشگاه قم برگزار شد

جلسه توجيهي ويژه دانشجويان جديد الورود

جلسه توجيهي ويژه دانشجويان ورودي جديد با حضور مسئولان دانشگاه قم در جوار حرم كريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه قم، با حضور مسئولان دانشگاه قم در جوار حرم كريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها برگزار شد.
جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد با حضور مسئولان و دانشجويان ورودي سال 99 -98  در جوار حرم كريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصوم سلام الله عليها با برنامه هاي مختلف برگزار گرديد. در اين جلسه كه طي روزهاي 20 و 21 آبان برگزار شد، معاونين و مديران هر بخش مسائل حوزه مربوطه خود را براي آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان بيان كردند. لاازم به ذكر است در اين جلسه كه با سخنراني سخنرانان مطرح كشور حجة الاسلام فرحزاد و سيد حسين مومني و ذاكر اهل بيت عصمت و طهارت عليه سلام  آقاي حسن شالبافان همراه بود، دانشجويان طي يك مراسم زيبا و معنوي به غبار روبي ضريح مطهر پرداختند. در پايان اين جلسه با شكوه و سراسر عشق به ساحت اهل بيت عصومت و طهارت عليها سلام ، دانشجويان از غذاي تبركي حرم مقدس تناول نمودند.

عکس های مرتبط :

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما