چهارشنبه 29 شهريور 1396   17:24:34
اين صفحه امروز: 242
تازه های پژوهش و فناوری
به قلم استاد محترم سركار خانم دكتر پريسا سادات آشفته

پنج مقاله عضو هيات علمي گروه مهندسي عمران دانشگاه به عنوان مقالات داغ در پايگاه ESI معرفي شد

با كمال مسرت مطلع شديم كه 5 مقاله خانم دكتر پريسا سادات آشفته عضو محترم هيات علمي گروه هندسي عمران دانشگاه قم در پايگاه تامسون رويترز Web of Science در بازه زماني 2 ساله (2017-2015) به‌عنوان مقالات داغ (Hot Papers) معرفي گرديده است.
گفتني است، پايگاه (ESI  (Essential Science Indicators  هر دو ماه يكبار فهرستي از مقالات را تحت عنوان Hot Papers منتشر مي‌كند. اين مقالات، مقالاتي هستند كه از نظر توجه علمي دانشمندان در سرتاسر جهان از نظر تعداد ارجاعات در دو ماه جاري جزو 1/0 درصد ( يك دهم درصد) مقالات برتر شناخته‌ شده‌اند.

عناوين مقالات معرفي شده به شرح ذيل مي باشد:

(1) “Evaluation of climatic-change impacts on multi-objective reservoir operation with multiobjective genetic programming”, Journal of Water Resources Planning and Management.

(2) “Determination of irrigation allocation policy under climate change by genetic programming”, Journal of Irrigation and Drainage Engineering.

(3) “Levee's layout and design optimization in protection of flood areas”, Journal of Irrigation and Drainage Engineering.

(4) “Risk analysis of water demand for agricultural crops under climate change”, Journal of Hydrologic Engineering.

(5) “Investigation of reservoir qualitative behavior resulting from biological pollutant sudden entry”, Journal of Irrigation and Drainage Engineering.

عکس های مرتبط :

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما